Record aantal bezoekers voor Beachparty

Events Featured Gem. Beesel

Reuver – De Beachparty heeft vrijdag een record aantal bezoekers naar zich toe weten te halen. Volgens de organisatie was het plein over de gehele avond bezocht door 1750 bezoekers. Afgelopen jaren ervoer de organisatie een hoop hemelwater tijdens het evenement in augustus,  dit jaar was het evenement in juli en het plein bedekt met een zogeheten ‘shelter’. Hoewel die overbodig leek, is de organisatie toch blij dat het plein overdekt was. De feestelijke avond op het geïmproviseerde strand werd afgesloten door een ingevlogen DJ duo uit Noorwegen, Da Tweekaz.

Dankzij het goede weer en fantastische line-up met DJ’s, wisten vele honderden bezoekers (1750 volgens telling) uit de verre omtrek het Raadhuisplein in Reuver te vinden. Zaterdag is er een 100% NL feest, met André Hazes jr. op het hoofdprogramma. De entree is gratis!

Klik op de afbeelding voor meer foto’s 

Foto: David Dunnaway
Foto: David Dunnaway
Tummers advertentie