Voorstellingen Draaksteken 2016 uitverkocht

Beesel Events Featured

Beesel – De allerlaatste tickets voor het Draaksteken 2016 zijn vanochtend verkocht! Dat betekent dat in totaal 15.000 bezoekers, verdeeld over zes voorstellingen, de komende twee weekenden gaan genieten van theaterspel, muziek, zang, gevechten, drama en humor. Een kroon op het werk van alle spelers en medewerkers die al maandenlang naar dit evenement toeleven.

De zes voorstellingen op 12-13-14-18-19 en 20 augustus zijn tot de laatste plek bezet. Wie net te laat is om een ticket te bemachtigen, kan toch nog de ‘Draakstekensfeer’ beleven: het Draaksteken wordt namelijk op zondag 21 augustus afgesloten met een grote historische optocht. Meer dan duizend deelnemers, verdeeld over zeventig historische groepen, trekken als een wandelend theater vanaf 14.00 uur door de Beeselse straten. Hiervoor hoeven vooraf geen tickets te worden gekocht: de entree van € 3,50 per persoon kan alléén aan de dagkassa worden voldaan (voor kinderen tot 12 jaar en inwoners uit het kerkdorp Beesel is de entree gratis). Alle info is te vinden op www.draaksteken.nl.

Tummers advertentie

Geef een antwoord