Auto met kinderen van de weg gebeukt op A73

112 Featured Regio Roermond

Roermond – Op de A73 ter hoogte van Hoogvonderen bij Roermond is maandag begin van de avond een auto met daarin een gezin aangereden. Een automobilist reed achterop een ander, waarna de bestuurder van de aangereden auto de macht over het stuur verloor en tegen de vangrail tot stilstand kwam.

Door het ongeval werd de Roertunnel in de richting van Maasbracht -> Nijmegen tijdelijk afgesloten om ruimte te maken voor de hulpverleners. De brandweer van Roermond en Reuver werd gealarmeerd, eveneens als twee ambulances. Alle inzittende konden met eigen kracht de voertuigen verlaten en werden ter plekke nagekeken.

Foto: Fer Traugott
Foto: Fer Traugott

9e6b4615-e0db-4c03-bd68-56eedb39a993

Foto: Fer Traugott
Foto: Fer Traugott
Tummers advertentie