Appelplukdag in Belfeld

Events Gem. Beesel Regio Venlo

Belfeld (Inzending) – Op 11 september a.s. wordt weer het hoogtepunt van de oogst gevierd, tijdens de Belfeldse Appelplukdag. Alles is voor jong en oud, dit dé ultieme kans om kennis te maken met nieuwe rassen, nieuwe oogst en nieuwe machines die de telers een handje helpen. En natuurlijk het lekkerste fruit waarop de telers terecht trots zijn.

U kunt op deze dag een bezoek brengen aan Fruitbedrijf van Cleef, Meelderbroekweg 2(nabij broekstraat 25) in Belfeld. U bent welkom tussen 10.00 en 17.00 uur. Kijk voor meer informatie ook op Fruitbedrijf Van Cleef.nl.

Tijdens de Belfeldse Appelplukdag is de boomgaard toegankelijk waar het rijpe fruit op dat moment geoogst wordt. Met uitleg, demonstraties, een wandeling door de boomgaard, proeverijen (fruit, appeltaart, jam, sap, ijs etc.) activiteiten voor kinderen, zoals appelhappen, appel versieren, de appeltrein,koffiehoek, een springkussen etc. en de unieke kans om zelf te oogsten ( tegen een kleine vergoeding), wordt de kennismaking met de nieuwe oogst meteen een super leuke dag uit! Dit jaar is, Bakkerij Geurts uit Tegelen, ook weer van de partij.

Tummers advertentie