Wandeltocht en hardloopwedstrijd tijdens kermis Belfeld

Events Featured Regio Venlo Sport

Belfeld (Inzending) – Sinds 2011 organiseert de stichting Cultuur en Sport Belfeld de kermis in Belfeld. Vast onderdeel hiervan is de Fysio Fitness Belfeld Kermisloop een hardloopwedstrijd voor jong en oud met of zonder lichamelijke beperking over diverse afstanden en voert de deelnemers door het centrum en buitengebied van Belfeld.

Dit jaar vindt de kermisloop plaats op zondag 25 september. De route is uitgestippeld door succesvol ‘oud-loper’ Sander Schutgens en de lopers worden nabij start/finish begeleid door een gewaardeerde speaker in de persoon van dhr. Frans Reijnen.

Start en finish zal zijn bij de Gemeenschapscentrum de Hamar waar kleedruimtes en douches aanwezig zijn. Daarnaast werd de organisatie van diverse kanten benaderd om in overweging te nemen naast de kermisloop ook een wandeltocht te organiseren.

In samenwerking met de bekende en ervaren, plaatselijke Wandelsportvereniging D.W.F. ( Door Wandelen Fit) wordt op zaterdag 24 september dan ook de 1e Van Lier Schoenen Belfeld Kermis wandeltocht georganiseerd.

Het enthousiasme van Stichting Cultuur en Sport en de ervaring van D.W.F. staan garant voor een aantrekkelijke wandeltocht van ca. 15 km door de mooie Belfeldse omgeving.

Start en finish is tussen 11.00 en 13.00u bij de kantine van vv Belfeldia en tijdens een tussenstop bij Brasserie Maasduinen kan de inwendige mens versterkt worden.

Inschrijven voor de “van Lier Schoenen Belfeld Kermis wandeltocht” en de “Fysio Fitness Belfeld Kermisloop” kan vanaf heden via www.inschrijven.nl of ter plekke.

De hieraan verbonden kosten bedragen:

Van Lier Schoenen Belfeld Kermis wandeltocht

€ 5,00 p.p. met hierin inbegrepen koffie, thee en cake op de rustplaats. Kinderen t/m 12 jaar betalen slechts € 2,50

Fysio Fitness Belfeld Kermisloop

Voorinschrijving (t/m woensdag 21 september)

– 600 en 1500 meter      € 3,-

– 5000 en 10000 meter € 7,50

 

Na-inschrijving is mogelijk op zondag 25 september vanaf 09.00 uur bij het wedstrijdsecretariaat in Gemeenschapscentrum “de Hamar”.

Deelnamekosten na-inschrijven:

– 600 en 1500 meter      € 4,-

– 5000 en 10000 meter € 10,-

Voor meer informatie over beide evenementen en het kermisprogramma zie: www.cultuurensportbelfeld.nl

Ruiver.nl_

Tummers advertentie