McDonald in Kessel sluit na 15 jaar de deuren

Featured Regio Peel en Maas

Kessel – Vanaf 1 januari 2017 zal de gemeente Peel en Maas nog maar beschikken over één McDonald’s vestiging. De vestiging van McDonald’s aan de Napoleonsbaan in Kessel zal namelijk na 15 jaar haar deuren sluiten, zo meldt het hoofdkantoor van het bedrijf naar aanleiding van vragen door Omroep P&M. Tot de sluiting is besloten nadat is geconstateerd dat er sprake is van ‘veranderende economische omstandigheden’.

Sinds de opening van de A73 nam de klandizie sterk terug, om de vestiging in Kessel winstgevend te houden werd gekozen om met minder personeel de zaak open te houden. Uiteindelijk valt alsnog het doek voor de locatie in Kessel, onduidelijk wat er met het leegstaande pand gaat gebeuren. Medewerkers hebben vorige week te horen gekregen dat zij uit zullen moeten kijken naar een nieuwe baan. Sommigen krijgen de mogelijkheid om in een andere vestiging van de fastfoodketen aan de slag te gaan, zoals in Venlo en Maasbree.

Tummers advertentie