Beesel Creatief in dorpskern

Beesel Events

Beesel (Inzending) – Op zondag 2 oktober vormt de historische dorpskern van Beesel weer het decor voor de jaarlijkse kunstmarkt “Beesel Creatief”. We zijn er ook dit jaar weer in geslaagd om een grote verscheidenheid aan kunstvormen te presenteren. Het werk van de kunstenaars is heel divers, zowel in stijlen als materiaalgebruik. Laat je verrassen door de hoge kwaliteit en het sfeervolle karakter van de kunstmarkt.
Sfeer
De karakteristieke dorpskern zorgt er al voor dat de bezoeker in de juiste sfeer komt. Op 5 unieke locaties kun je op ontdekkingstocht naar de kunstenaars en hun kunstwerken. De muzikale kunstvorm wordt verzorgd door accordeonduo Olivia. Na het afronden van de studie op het conservatorium spelen zij met veel passie verrassende muziek. Op een van de terrassen en de locaties kun je tevens genieten van een drankje en een hapje.
Demonstraties
In onze kunstwerkplaats wordt aan diverse kunstvormen gewerkt zoals het boetseren met klei, beeldhouwen, pyrografie (brandschilderen), het maken van glaskralen en schilderen. Schroom niet om een praatje te maken met de kunstenaars. Ze vertellen je graag over hun werk, inspiratie en drijfveren.
Algemene informatie
De kunstmarkt “Beesel Creatief” vindt plaats aan de markt in Beesel op zondag 2 oktober van 11.00 uur tot 17.00 uur. De kunstlocaties zijn te herkennen aan de banieren die tegen de gevels zijn geplaatst. De entree bedraagt € 4,- voor alle locaties. Kinderen onder begeleiding mogen gratis mee.
Voor meer informatie en een overzicht van de deelnemende kunstenaars kun je een kijkje nemen op website www.beeselcratief.nl, een mail sturen naar info@beeselcreatief.nl of contact opnemen met Riek Crins 077 4742208 of 06 13366549

Tummers advertentie