Eerste kleuterkorps in Beesel

Events Featured Gem. Beesel

Beesel (Inzending) – Stel je eens voor, een groep kleuters die samen de wondere wereld van muziek gaan ontdekken, actief aan de slag gaan met allerlei instrumenten, muziekstijlen, dansen, zingen en springen! De gemeente Beesel is vanaf september 2016 de uitgekozen plek van het allereerste Kleuterkorps in de regio.

Drie muziekverenigingen; Trommel en Fluiterkorps St. Barbara Reuver, Philharmonisch Gezelschap Reuver en Harmonie St. Gertrudis Beesel bundelen hun krachten en richten samen een kleuterkorps op. Een eigentijdse en eigenzinnige muziekclub voor kinderen van 4 tot 6 jaar.

Onder de bezielende leiding van Tamara Berg ontdek je hoe leuk het is samen muziek te maken. Het belooft een uniek, kleurrijk en muzikaal Kleuterkorps te worden. Wij kunnen niet wachten! Doe je mee?

Je kan elke week deelnemen of elke twee weken.

Het Kleuterkorps trekt van school naar school, elke vijf weken wisselen we op woensdagmiddag van locatie. De lessen vinden plaats van 14.00-14.45 uur.
week 39-40-41-42-44 bij De Triolier
week 47-48-49-50-51 bij De Meander
week 4-5-6-7-8 bij Bösdael
week 12-13-14-15-16 bij ’t Spick
In het laatste blok van de Padxpress (week 22-26) krijgt het Kleuterkorps onderdak bij The Rock Station waar ze zich opmaken voor de finale en de leden zich voorbereiden op hun optredens voor publiek.

Inschrijven kan vanaf nu op https://padxpress.nl/index.php?menuid=153&gebied=1 – Beesel

Tummers advertentie

Geef een antwoord