Kesselnaar overleden in Efteling

112 Regio Peel en Maas

Kaatsheuvel – Een 37-jarige man uit Kessel is dinsdag om het leven bij een arbeidsongeval op de Efteling. Het ongeval vond plaats tijdens de opbouw van het IJspaleis voor de Winter Efteling. De werkzaamheden op dit terrein zijn niet toegankelijk en zichtbaar voor het publiek.

Het slachtoffer was, samen met collega’s, bezig met de opbouw van het IJspaleis. Daarbij werd een heftruck gebruikt. De man is vermoedelijk onder de vorken van de heftruck terecht gekomen. Hij raakte daarbij zwaar gewond en was buiten kennis. De man overleed op de plaats van het ongeval.

De toedracht van het ongeval wordt nader onderzocht door de Arbeidsinspectie. Dat gebeurt in nauwe samenwerking met forensisch rechercheurs van de politie. De nabestaanden van het slachtoffer zijn door agenten geïnformeerd. Voor de directe collega’s van de overleden man is Slachtofferhulp ingeschakeld. Een van hen raakte bij het incident gewond aan zijn been.

Tummers advertentie

Geef een antwoord