Automobiliste gewond op A73 na eenzijdige aanrijding

112 Featured Regio Roermond

Roermond – Een vrouw is zaterdagavond laat gewond geraakt na een eenzijdige aanrijding. Dat gebeurde op de A73 tussen Swalmen en Roermond ter hoogte van het Retail park. Door nog onduidelijke redenen raakte de vrouw van de weg af en botste tegen de vangrail aan. Getuigen zagen vervolgens dat een gewonde vrouw uit het voertuig klouterde en wilde de snelweg te voet verlaten. Later zou zij volgens getuigen verklaard hebben dat ze geen rijbewijs heeft. De vrouw is met onbekende verwondingen per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De politie doet verder onderzoek naar de toedracht van de aanrijding, en kijkt na of zij wel of geen rijbewijs heeft. Het verkeer rijdende vanuit Swalmen naar Roermond op snelheid minderen na geen hinder van de aanrijding.

Foto: David Dunnaway
Foto: David Dunnaway
Tummers advertentie

Geef een antwoord