Wijkagent kijkt tevreden terug op veiligheidsmarkt

112 Featured Gem. Beesel

Reuver – De wijkagent kijkt tevreden terug op de veiligheidsmarkt die georganiseerd werd bij het treinstation en op het Raadhuisplein. Volgens de wijkagent “een geslaagde dag en actie! Alle medewerkers en bezoekers bedankt!” aldus wijkagent Jeroen.

Naar schatting trok de markt zo’n 300 bezoekers. Net als vorig jaar stond er een oplegger van de politie, waar een heus Mobile Medalab ingericht is. In de oplegger deden meer dan 100 mensen mee aan de quiz over “Woninginbraakpreventie”. Prijswinnaars van de quiz krijgen nog van de gemeente een bericht.

Een preventieteam controleerde de gehele dag 190 fietsen, het is niet duidelijk of daar ook gestolen exemplaren bij zaten. Ruim 75 fietsen werden voorzien van een registratiecode op de accu. 10 fietsen werden geruimd, dat ging om wrakken die al langere tijd in de stalling bij het station stonden. 5 oude sloten die om het fietsenrek zaten bevestigd zonder fiets zijn eveneens geruimd. Een succes dat waarschijnlijk volgend jaar opnieuw herhaald zal worden.

Tummers advertentie