23-jarige man uit Roermond dood aangetroffen op Roerkade

112 Featured Regio Roermond

Roermond – De man die dood werd aangetroffen voor de parkeergarage aan de Roerkade in Roermond, blijkt een 23-jarige inwoner van die stad te zijn. Zaterdagochtend werden de hulpdiensten gealarmeerd naar de parkeergarage, echter konden zij niets meer voor de man betekenen.

De politie heeft vervolgens een onderzoek ingesteld naar de doodsoorzaak van de man, daarvoor werd de garage lange tijd afgesloten waardoor niemand met de auto de garage in of uit kon. Tegen het middaguur werd het onderzoek afgerond en werd de parkeergarage vrijgegeven. De politie kan nog niets zeggen over de doodsoorzaak/toedracht, een misdrijf kan daarmee nog niet uitgesloten worden.

Foto: Bodie Theunissen
Foto: Bodie Theunissen
Tummers advertentie

Geef een antwoord