23-jarige jongen overleden door noodlottig ongeval

112 Featured Regio Roermond

Roermond – De 23-jarige Roermondenaar die afgelopen zaterdag dood werd aangetroffen, is overleden naar aanleiding van een noodlottig ongeval, dat blijkt uit onderzoek van de politie.

De politie heeft de familie persoonlijk op de hoogte gebracht van de uitkomsten van het onderzoek. Het lichaam dat zaterdag bij de ingang van een parkeergarage aan de Roersingel gevonden werd, is inmiddels vrijgegeven aan de nabestaanden.

Volgens bekende van het slachtoffer zou hij regelmatig alleen of samen met vrienden boven in de parkeergarage ‘chillen’ in de vrijetijd. Men vreesde dat de man is gevallen vanaf grote hoogte, de politie kan dat niet bevestigen. Wel sluiten zij een misdrijf uit na het uitlezen van camerabeelden en horen van getuigen.

De jonge man is een bekende in het Roermondse uitgaansleven, hij werkte bij twee horecagelegenheden aan het Stationsplein.

Tummers advertentie

Geef een antwoord