Vrachtwagen met drugsafval uitgebrand

112 Featured Regio Roermond

Posterholt – Een vrachtwagen is zaterdagavond rond 19.30 uur deels uitgebrand in het buitengebied aan de Zwarteberg in Posterholt. De politie houdt er rekening mee dat de vrachtwagen was geladen met gevaarlijkenstoffen die afkomstig zijn van een drugslab.

Een kleine vrachtwagen, met gestolen kentekenplaten uit Duitsland, bleek in brand te zijn gestoken op de Zwarteberg. De melder zag dat twee personen er vervolgens vandoor gingen in een personenauto. Meer informatie over deze personen of de auto is niet bekend. De brandweer en politie zijn ter plaatse gekomen, en er is sporenonderzoek aan de vrachtwagen verricht.

Heeft u iets gezien bij deze brandstichting en dumping, dan wordt verzocht de politie te bellen via 09008844.

Foto: David Dunnaway
Foto: David Dunnaway
Tummers advertentie