Brandweer druk met storm meldingen

112 Featured Regio Roermond Regio Venlo

Roermond – De brandweer in onze regio heeft het zondag druk met verschillende meldingen door de harde wind. Zo bezwijken diverse bomen door de wind. Bij het Outlet in Roermond werd de brandweer ingezet vanwege rondvliegende bouw zeilen en puin.

Op de Schuitenberg vielen er glas scherven op de stoep en weg toen een raam hard dicht sloeg door de wind. Het appartement was niet bewoond, de brandweer heeft met hulp van een hoogwerker resterende scherven uit het kozijn gehaald.

In Steyl ontstond er schade aan een woning door de storm. De brandweer werd ingezet om verdere schade te beperken. De N280 tussen Weert en Roermond is ook een enige tijd afgesloten geweest, daar lagen bomen op de weg.

_dsc4941
Foto: David Dunnaway
Tummers advertentie

Geef een antwoord