Busje met ananas gekanteld na aanrijding A73

112 Featured Regio Roermond

Roermond – Een busje is donderdag aan het eind van de middag gekanteld. Het busje was geladen met ananas en andere soorten fruit. Door het ongeval moest het verkeer tijdelijk over de vluchtstrook, en tijdens het bergen via de af en oprit om het ongeval heen. De bestuurder van de bus kon op eigen kracht het voertuig verlaten, en is gecontroleerd door ambulance personeel maar heeft zover bekend geen letsel overgehouden aan de klap.

De A73 was enige tijd afgesloten richting het zuiden om fruit van de weg te ruimen, en en de beschadigde voertuigen te bergen. Voor het voertuig rechtop gezet kon worden, moest de lading eerst overgeladen worden. Door de urenlange afsluiting ontstond er een kilometerslange file op de A73 tot aan Belfeld. De rijksweg N271 door Swalmen kon de verkeersdrukte tijdens de spits ook niet aan, en slipte al gauw dicht. Halverwege de avond was de ravage opgeruimd en de vangrail hersteld.

Foto: Fer Traugott
Foto: Fer Traugott
Tummers advertentie