Onderscheiding voor Bongaerts tijdens vergadering

Beesel Featured

Beesel – Afgelopen vrijdag heeft burgemeester Dassen een Koninklijke Onderscheiding uitgereikt aan de Har Bongaerts (1-2-1935) uit Beesel. Hij wordt benoemd als Lid in de Orde van Oranje Nassau. Deze uitreiking vond plaats tijdens de jaarvergadering van Voetbalvereniging Bieslo in zaal de Troubadour te Beesel.

Bongaerts zet zich reeds jarenlang in voor de gemeenschap van het kerkdorp Beesel. Zo is hij vanaf 1969 actief voor voetbalvereniging Bieslo. Hij was ruim 25 jaar bestuurslid en heeft daarna veel werk als vrijwilliger verricht bij ‘De Gouden Ploeg’. Dit is het onderhoudsteam van de voetbalvereniging. Ook voor Stichting Kernoverleg Beesel en Haar Toekomst heeft hij veel betekend. Hij was lid van de onderhoudsploeg van het kerkhof alsook chauffeur voor de ouderen die deelnamen aan de dagbesteding van Sint Lucia. Bij Tennisclub BC Bronshout is dhr. Bongaerts vanaf 1996 actief. Hier maakt hij deel uit van de onderhoudsploeg.

cyi0nnuxeaiuygv

Tummers advertentie

Tagged