Dader aangehouden dankzij getuigen

112 Featured Offenbeek

Offenbeek – De politie heeft vandaag de dader weten aan te houden die op 27 november een medewerker van een supermarkt honderden meters op de motorkap mee nam.

De dader werd op 27-november betrapt op winkeldiefstal bij een supermarkt in Offenbeek. Toen de man werd aangesproken door een medewerker van het bedrijf, probeerde hij er vandoor te gaan met zijn auto. De medewerker blokkeerde vervolgens de enige uitgang van de parkeerplaats, maar de dader reed door, en kwam de medewerker terecht op de motorkap. Honderden meters verder kon hij er met lichte verwondingen pas vanaf. De politie laat vandaag weten dat dankzij een getuige de verdachte is aangehouden, en is verhoord. Hij heeft vervolgens bekend en zal zich bij de rechter moeten verantwoorden.

Tummers advertentie

Geef een antwoord