Gewelddadige zondag op station Venlo en Roermond

112 Featured Regio Roermond Regio Venlo

Venlo – Een gewelddadige zondagavond op beide grote stations in Noord-Limburg. Tegen vijf uur werd in het voetgangerstunneltje in Venlo een persoon neergestoken met een scherp voorwerp. Wat er precies gebeurd is kon de politie niet zeggen. Het slachtoffer dat is overgebracht naar het ziekenhuis, zou niet levensgevaarlijk gewond zijn geraakt.

Paar uur later ging het mis bij het station van Roermond. Daar gingen volgens de politie tiental personen op de vuist. Een van hen raakte daarbij gewond, waarvoor een ambulance ter plaatse moest komen. Wat de aanleiding van de vechtpartij was, is net zoals het incident in Venlo niet duidelijk.

Vrijdagavond was het ook al onrustig in Venlo, toen werd er een persoon met een mes in de mond gestoken. Het steekincident vond plaats in een woning aan de Antoniuslaan. Er was sprake van een conflict tussen twee mannen. Die raakten allebei lichtgewond, eentje aan zijn hand, de ander aan zijn gezicht. De mannen van 46 en 48 jaar zijn aangehouden. Eerder die avond werd op de Pepijnstraat in Blerick is vanavond iemand met een mes gestoken en geslagen. Maar geen van beide deed aangifte, waardoor de politie ook verder geen onderzoek kon doen dan wel iemand aanhouden.

Tummers advertentie