Deel van Outlet afgezet vanwege mogelijk explosief

112 Featured Regio Roermond

Roermond – Een deel van het Outlet in Roermond is maandag afgezet vanwege een vondst van een vermoedelijk explosief uit de Tweede Wereldoorlog. Het voorwerp kwam aan het licht bij de renovatie van het oudste gedeelte van de Outlet, die momenteel gaande is.

Ongeveer 30 winkel moesten hun deuren sluiten vanwege de afzetting. Volgens een woordvoerder van het Designer Outlet waren daar 100 tot 120 klanten en personeelsleden aanwezig. “Het is een relatief rustige dag, een maandag begin januari”, zegt de woordvoerder. Ondanks de afsluiting zijn er 120 andere winkels wel gewoon geopend en bereikbaar.

De politie liet tegen half drie weten dat het niet om een explosief ging, maar om resten van een oude dompelpomp.

Tummers advertentie