ING start steunactie voor lokale stichtingen; stem mee!

Featured Regio Roermond Regio Venlo

Advertentie – Wist u dat er in Nederland duizenden stichtingen zijn die zich regionaal inzetten? Ook in regio Venlo-Roermond zijn initiatieven die het verschil maken. Van een lokale voedselbank tot een stichting die kansarme jongeren begeleidt.

Donatie
ING vindt dat deze stichtingen een steuntje in de rug verdienen, zodat zij hun ambities waar kunnen maken. Daarom heeft ING het ING Nederland fonds in het leven geroepen. Een fonds dat grote, landelijke – maar ook kleinere en lokale initiatieven ondersteunt met kennis, tijd en geld. Met de campagne ‘Help Nederland vooruit’ steunt het ING Nederland fonds lokale initiatieven. Dit jaar zijn – verdeeld over heel Nederland –  260 initiatieven geselecteerd voor een donatie. De hoogte van de donatie wordt bepaald door het aantal stemmen, dat ze werven tijdens de stemronde in januari. De donatiebedragen variëren tussen € 1.000 en € 5.000.

De genomineerden in regio Venlo-Roermond zijn dit jaar:

Stichting Uw Wijkbus;
Stichting Burenhulp Venlo-Zuid;
Stichting Herberg Papilio;
Stichting Vrienden Leergeld Roermond e.o.;
Logeerhuis Kapstok.

Stem op uw favoriete stichting
Tussen 9 en 30 januari 2017 kunt u stemmen op uw favoriete vereniging of stichting. Helpt u mee? Stem hier op uw favoriete initiatief.

Tummers advertentie

Geef een antwoord