Man bijt agent tijdens aanhouding vanwege mishandeling

112

Horst – Een 21-jarige man uit Wellerlooi is in de nacht van vrijdag op zaterdag aangehouden voor mishandeling van een meisje in een horecagelegenheid aan het Wilhelminaplein. Bij de aanhouding pleegde de man verzet, en beet daarbij een agent in zijn hand.

De politie kreeg rond 01.00 uur een melding dat een man een meisje had geslagen, en ging ter plaatse naar het Wilhelminaplein. Daar werd de 21-jarige verdachte aangetroffen, en toen hij te horen kreeg dat hij werd aangehouden pleegde hij hevig verzet. Hij werd aangehouden voor de mishandeling, maar hem wordt ook mishandeling van agent, belediging, openbare dronkenschap en weerspannigheid ten laste gelegd. De agent raakte lichtgewond aan zijn hand. Bij de aanhouding van de 21-jarige verdachte is ook een 22-jarige man uit Wellerlooi aangehouden voor het belemmeren van het werk van de agenten. Hij wilde niet vertrekken toen daar meerdere malen om werd gevraagd en is hierna aangehouden. Het meisje is niet meer aangetroffen. De politie roept haar op om zich te melden via 09008844 voor een verklaring op te nemen.

Tummers advertentie

Geef een antwoord