Beeselse vriendengroep gedupeerd door inbraak in loods

112 Beesel Featured

Beesel – De Beeselse vriendengroep Boejuhh is gedupeerd door inbrekers na een inbraak in een loods aan de Rayerveldweg in Beesel. In de loods lagen op het moment van de inbraak, maandag op dinsdag, veel gereedschap, geluidsapparatuur en bouwmaterialen. Vanwege de carnaval is de groep druk bezig met het maken van een carnavalswagen. Naast materialen van de vriendengroep, werd er ook spullen van de loodseigenaar gestolen.

Er is aangifte gedaan bij de politie, indien iemand iets verdachts heeft gezien aan de Rayerveldweg op maandagavond na 23:00 en dinsdag ochtend 31-1, kan contact opnemen met de politie via 0900-8844. De Rayerveldweg loopt vanaf het tankstation in Beesel door als zandpad richting de Draak rotonde N271/A73, mogelijk dat de inbrekers via die weg bij de loods zijn gekomen.

Tummers advertentie

Geef een antwoord