Het is weer tijd voor onze kampioenen!

Featured Gem. Beesel Sport

Reuver – Weer een jaar voorbij. Dat betekent dat er ook in 2016 vele nieuwe kampioenen in de gemeente Beesel werden verwelkomd. Kampioenen in diverse takken van sport en op verschillende niveaus. Al deze recreatieve en prestatieve kampioenen moeten worden geëerd. Dit gebeurt op het jaarlijks Sportgala. Juist dit maakt het Sportgala Beesel zo bijzonder!

De organisatie is druk in de weer om er ook dit jaar een gevarieerd programma van te maken, waarin alle aandacht zal zijn voor onze kampioenen. Daarnaast is er ook ruimte voor muziek en entertainment. Omdat we ook de allerjongste sporters willen huldigen start deze avond om 19:00 uur. Gezien eerdere ervaringen qua programmering en drukte, willen we de avond zo invullen dat de welverdiende aandacht uitgaat naar alle aanwezige kampioenen.

Natuurlijk is het belangrijk dat de organisatie deze kampioenen in beeld krijgt. Daarom willen wij vragen deze aan te melden via sportgalabeesel.nl. Dit kan tot en met 17 februari 2017.

Gun jullie clubkampioenen het podium dat ze verdienen zodat we ze kunnen onderscheiden met een unieke medaille. Laten we er samen voor zorgen dat we iedereen op zijn/haar eigen sportniveau kunnen waarderen.

Het Sportgala Beesel wordt gehouden op vrijdag 24 maart 2017 in zalencentrum de Schakel vanaf 19:00 uur. Voor meer informatie kun je mailen naar [email protected]

Tummers advertentie

Geef een antwoord