Politie onderzoekt woningoverval in flat Roermond

112 Featured Regio Roermond

Roermond – In de nacht van woensdag op donderdag is een woning overvallen in een flatgebouw aan de Olieslagerstraat. De overval zou rond twee uur hebben plaatsgevonden, daarbij is tenminste 1 persoon gewond geraakt. In de galerie en trappenhal liggen bloedsporen verspreid. Volgens de politie zou de overval zijn gepleegd door meerdere verdachten. Het is niet bekend of een van de overvallers of slachtoffer van de overval gewond is geraakt.

Volgens buurtbewoners zou er rond twee uur lawaaigeluiden zijn waargenomen vanaf een appartement aan de tweede verdieping. De politie heeft in het onderzoek sporen veiliggesteld die mogelijk naar de daders kunnen wijzen. Volgens een bekende van het betreffende appartementĀ zou de toedracht in de relationele sfeer liggen.

Tummers advertentie

Geef een antwoord