19-jarige rijdt door na aanrijding, vrouw opgenomen met botbreuken

112 Regio Venlo

Venlo – Een 48-jarige vrouw uit Venlo is zaterdagmiddag gewond geraakt bij een verkeersruzie. De vrouw is met letsel overgebracht naar het ziekenhuis. Een 19-jarige man uit Well is aangehouden.

De politie kreeg rond 15.30 uur een melding van een doorrijding na aanrijding. Ter plaatse bleek dat een vrouw reed op de Ronald Henriettestraat toen er vermoedelijk een verkeersruzie ontstond. Bij die ruzie is de vrouw vermoedelijk aangereden door de auto en een stuk meegesleurd. Vervolgens is ze weer van de auto afgevallen, en is de bestuurder doorgereden. Een ambulance kwam ter plaatse en heeft de vrouw overgebracht naar het ziekenhuis. In het ziekenhuis bleek de vrouw o.a. meerdere breuken in het gezicht te hebben.

Na het voorval heeft de politie een onderzoek ingesteld en uiteindelijk in Well een 19-jarige jongen aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij de mishandeling. Hij is overgebracht naar het politiebureau en zit vast.
Eventuele getuigen van het incident worden verzocht zich te melden bij de politie via 09008844.

Tummers advertentie

Geef een antwoord