Voorjaarstentoonstelling Kunstkring Artimosa

Events Gem. Beesel

Van zaterdag 18 maart 2017 tot en met 9 april 2017, zal de voorjaarstentoonstelling van Kunstkring Artimosa worden gehouden. Dit in de Kapel van het voormalig klooster, bereikbaar via Pastoor Vranckenlaan 6 te Reuver. Werken zullen te zien zijn van Jacqueline Hoebers (model- en portretschilderen), Peter Jentjens (keramiek) en Pierre Jetten (grafiek)

De opening is op zaterdag 18 maart 2017 om 16.30 uur. Inleider is Peter Winkels en de opening wordt muzikaal omlijst door Thimo Gijezen en Tom Janssen. Na de opening is de tentoonstelling te bezichtigen op zaterdag en zondag van 14.00-16.30 uur.

Het bestuur van Kunstkring Artimosa nodigt u van harte uit de opening bij te wonen en/of deze tentoonstelling te bezoeken.

Tummers advertentie