Traditionele Beeselse Fancy Fair op 22 april

Beesel Events Featured

Beesel – Traditiegetrouw organiseert Jong Nederland Beesel jaarlijks een Fancy Fair. Ook dit jaar zal dit gezellige en druk bezochte familie- evenement weer plaatsvinden in het gebouw van Jong Nederland.

De Fancy Fair is een gezellige middag voor jong en oud. De kinderen kunnen er voor een klein bedrag spelletjes spelen, en hiermee prijzen winnen. Voor de volwassenen is er o.a. ‘t Raad’, een rad van Avontuur waarbij iedere ronde mooie prijzen te winnen zijn. Daarnaast zijn er wederom de 3 grote rondes met speciale prijzen! Natuurlijk ontbreekt een tap en eethoek niet!

Om 19.00 uur vind de uitslag van de grote loterij plaats!

Datum: zaterdag 22 april
Aanvang: 15.30 uur
Locatie: Jong Nederland – Bakheide 2 Beesel

Tummers advertentie

Geef een antwoord