Fietsers gewond bij aanrijdingen in Offenbeek

112 Featured Offenbeek

Offenbeek – In Offenbeek zijn donderdag tegen het eind van de middag twee aanrijdingen geweest met fietsers. De eerste aanrijding gebeurde op de Sint Jozefweg, waar een vrouw over het hoofd werd gezien door een automobilist. De vrouw kwam van rechts en werd te laat gezien door de automobilist die de fiets van achteren raakte.

Op de Keulseweg werd later opnieuw een vrouw aangereden, wederom door een personenauto. Dat gebeurde ter hoogte van de Beukelstraat. De vrouw kwam ongelukkig ten val en werd met onbekend letsel per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Volgens omstanders had zij een flinke hoofdwond.

Tummers advertentie

1 thought on “Fietsers gewond bij aanrijdingen in Offenbeek

  1. Mensen (automobilisten & fietsers), kijk altijd goed. Naar alle kanten. Het liefst twee keer! De drie seconden, die je anders misschien eerder thuis bent, zijn het niet waard. Hastige spoed doet zelden goed 🙁

Geef een antwoord