Jeugdvolleybalteam BVC Holyoke Belfeld kampioen

Belfeld Sport

Belfeld – Jeugdteam Niveau 6.1 van BVC Holyoke is kampioen geworden. Het team eindigde weliswaar tweede in de volleybalcompetitie maar concurrent Civitas in Venlo speelde buiten mededinging mee omdat er spelers in dat team te oud waren. Het team van Holyoke is daarom door de bond als kampioen aangemerkt en stuurde mooie medailles naar de volleybalclub in Belfeld. Het bestuur heeft het team gehuldigd voor hun prestatie. Zitvolleybal 1, Dames 2 en Jongens B zijn ook nog in de race voor de prijzen. Niveau 6.1 staat samen met andere kampioensteams op de receptie van BVC Holyoke op zaterdag 20 mei van 20.00 uur tot 21.00 uur. Familie, vrienden en andere belangstellenden kunnen de kampioenen dan komen feliciteren.

Tummers advertentie

Geef een antwoord