Niet 1 maar 2 mannen probeerden de Jan Linders te overvallen

112 Featured Offenbeek

Offenbeek – De politie is op zoek naar mensen die wellicht iets gezien hebben dat met de poging overval op een supermarkt aan de Pastoor Claretstraat in Offenbeek te maken kan hebben.

Op vrijdagavond rond 21:15 uur probeerden de mannen via een achterdeur toegang tot de supermarkt te verkrijgen. Daarbij werd gebruik gemaakt van een bijl, maar omdat het hen niet lukte in de winkel te komen, gingen zij er vandoor. Mogelijk hebben zij het terrein aan de voorzijde weer verlaten.

Getuigen gezocht
De politie is op zoek naar getuigen. Mogelijk hebben mensen gezien hoe de twee verdachten het terrein van de supermarkt hebben verlaten. Zij kunnen contact opnemen met de politie via 0900 8844. Anoniem informatie doorgeven kan ook via Stichting M op telefoonnummer 0800 7000.

Tummers advertentie

Geef een antwoord