SBS programma “Van onze centen!” neemt plannen Offenbeekse kerk onder de loep

Featured Offenbeek

Offenbeek – Woensdag is er in Offenbeek bij de Fatima kerk opnames geweest voor het SBS programma “van onze centen”. In Van onze centen komt André van der Toorn (Bekend van Wegmisbruikers) in actie tegen de vaak pijnlijk knullige verspilling van onze belastingcenten. Bewapend met gezond verstand en een flinke dosis humor stellen zij de zaken aan de kaak en halen ze verhaal bij de verantwoordelijken. Want elk jaar verdwijnen er miljoenen euro’s in de bodemloze put van financiële blunders.

De plannen voor de kerk in Offenbeek maakt al maanden veel tongen los binnen de gemeenschap. De toren die nagenoeg rijp is voor de sloop, is door protest tijdelijk van de baan. Momenteel ligt er een plan waarbij vele duizenden euro’s gemeenschapsgeld bij gemoeid zijn voor herstel van de toren. Voor het programma zijn verschillende betrokkenen partijen uitgenodigd om uitleg te geven. Zover bekend heeft daar niet iedereen gehoor aangegeven. Het programma wordt in juli uitgezonden (afl.3).

Tummers advertentie