Persoon gewond bij bedrijfsongeval in Offenbeek

112 Featured Offenbeek

Offenbeek – Bij een bedrijfsongeval aan de Sint Jozefweg is dinsdagmiddag iemand gewond geraakt. Wat er zich heeft voorgedaan is niet duidelijk. Bij de hulpverlening is zowel de brandweer als een traumahelikopter opgeroepen. De helikopter maakte een cirkel boven het bedrijf en vloog vervolgens weer terug. Het bedrijf is volgens hun website in productie van roosters in staal, RVS, aluminium en (glasvezelversterkt) kunststof.

Na afloop heeft de politie laten weten dat het ging om een incident, waarbij de hulpdiensten uiteindelijk niet nodig aldus een voorlichter. “Het incident is overgedragen aan de BHV van het bedrijf”, verdere details van het incident kon hij niet vertellen. De brandweer heeft laten weten dat 1 persoon met onbekend letsel naar het ziekenhuis is vervoerd per ambulance.

Tummers advertentie