Beelden Beesel Editie 4!

Beesel Events Gem. Beesel Nieuws

Beesel  –  Dit weekend staat alweer de vierde editie van Beelden Beesel op het programma; een weekend gevuld met kunst en de meest diverse buitenbeelden. Op landgoed ‘De Berkenhut’ zullen 25 nationale en internationale kunstenaars ruim 300 beelden tentoonstellen.

De organisatie, bestaande uit Diny Ewals, Erik Kierkels, Frank Goossens en Paul Cremers, willen met dit kunstevenement inspirerende ontmoetingen faciliteren. Erik Kierkels zal tijdens Beelden Beesel als curator werkzaam zijn en zo de bezoekers de mogelijkheid geven om de kunst niet alleen te beleven, maar ook daadwerkelijk in huis te halen.

De 4e editie zal dit jaar plaatsvinden op 10 en 11 juni. Twee dagen kunnen bezoekers de ruim 300 (!) buitenbeelden bewonderen. Tickets voor dit kunstevenement zijn beschikbaar bij de entree van het landgoed, kinderen tot 12 jaar mogen gratis naar Beelden Beesel.

Tummers advertentie

Tagged

Geef een antwoord