Venlo Stormt vroegtijdig afgelast na incident op parcours

112 Venlo

Venlo – Het zaterdagprogramma van Venlo Stormt is door de organisatie beĆ«indigd nadat iemand bij een onderdeel niet op eigen kracht uit het water kon komen. Volgens eerste berichten zou er een meisje ernstig gewond zijn geraakt bij een grote glijbaan in de haven. Het slachtoffer werd uit het water gehaald en daarna gereanimeerd. Hulpdiensten rukte massaal uit naar de Venlose haven, waaronder ook een traumahelikopter. Ze zou later per ambulance naar het ziekenhuis gebracht zijn. Later werd gemeld dat zijn stabiel is, maar wel nog kritiek.

De organisatie heeft laten weten dat het programma van zondag door gaat. Wel is het onderdeel waarbij het incident gebeurde uit het programma gehaald.

Tummers advertentie

Geef een antwoord