Arrestaties na vechtpartij binnenstad Venlo

112 Featured Venlo

Venlo – Na een vechtpartij in winkelcentrum de Tegelpoort in de Venlose binnenstad, heeft de politie woensdagavond in eerste instantie zeven arrestaties verricht. Later hield de politie nog een man aan die bij het incident gewond was geraakt.

Begin van de avond ontving de politie diverse 112-meldingen over de vechtpartij. Bij aankomst arresteerden de agenten zeven personen. Uit het eerste onderzoek is gebleken dat een groep mannen twee personen had belaagd bij een winkel. Een van deze twee moest het met name ontgelden en liep rake klappen op. Vermoedelijk heeft hij daarbij een van zijn belagers in diens been gestoken, die hierop bij de spoedeisende hulp in het ziekenhuis aan zijn verwonding moest worden geholpen. Daarna werd hij eveneens als verdachte aangehouden. De politie onderzoekt wat de toedracht van de vechtpartij is geweest.

Tummers advertentie

Geef een antwoord