Kind vergeet fiets, zoektocht bij vijvers Floriade

112 Blerick Featured Venlo

Venlo – De politie is dinsdagavond een groot onderzoek gestart nadat zij melding ontvingen van een nat kindershirt en een fiets bij een vijver op het Floriade terrein in Venlo. De politie staat voor een raadsel, ze heeft geen idee van wie de spullen zijn en is een zoektocht begonnen. Zover bekend is niemand vermist, toch hebben brandweermannen en agenten in eerste instantie rond de vijver gezocht, maar dat heeft niets gevonden dat gelinkt kon worden met de attributen.

De volgende ochtend kon de politie pas een link maken, de school van het kindje reageerde na aanleiding van foto’s die verspreid waren via social media. Het kind is in goede gezondheid aangetroffen. Hij was zijn fiets bij de vijver vergeten, meldt de politie.

Foto: David Dunnaway
Tummers advertentie

Geef een antwoord