Fysio Fitness Belfeld Kermisloop gokt op record aantal deelnemers

Belfeld Featured Sport

Belfeld – Stichting Cultuur en Sport Belfeld, een samenwerkingsverband tussen Harmonie Kunst na Arbeid en vv Belfeldia, is al maanden bezig met de organisatie van de kermis met als vast onderdeel de Fysio Fitness Belfeld Kermisloop. Door de zeer positieve reacties afgelopen jaar op het gewijzigde parcours (route 5km) en een professionele wedstrijdspeaker verwacht de organisatie dit jaar een forse uitbreiding van het aantal deelnemers.

 Uiteraard verwachten ze een grote deelname vanuit de regionale bevolking want wat is er nu leuker om in je eigen regio een topprestatie neer te zetten. De kermisloop zal dit jaar plaatsvinden op zondag 24 september.

 Net als het afgelopen jaar zal de loop bestaan uit een 600m bambinoloop, 1500m jeugd- en G-loop, 5km scholierenloop en een 5 en 10km loop voor dames en heren ( diverse categorieën ). Voor de winnaars in elke categorie zijn er leuke prijzen te verdienen en elke deelnemer ontvangt een medaille ter herinnering. Daarnaast worden er na afloop extra prijzen (o.a. 2x een groot sportmedisch onderzoek) verloot onder de deelnemers aan de 5 en 10km. Inschrijven kan via: Kermisloop Belfeld

 Naast hardlopers kan de organisatie nog wat helpende handjes gebruiken die zondag. Vrijwilligers welke tijdens de loop enkele uurtjes willen assisteren kunnen zich melden via de mail: kermisloop@cultuurensportbelfeld.nl

 Voor meer informatie omtrent de stichting en hun activiteiten zie www.cultuurensportbelfeld.nl

Tummers advertentie