Een ‘digital story’ : Het nieuwe Beleidskader Kunst – Cultuur en Erfgoed

Beesel

Beesel – Het nieuwe beleidskader kunst – cultuur en erfgoed: begrijpelijk en toegankelijk voor iedereen! De gemeente Beesel heeft een nieuw Beleidskader Kunst – Cultuur en Erfgoed! De gemeenteraad heeft dit op 10 juli vastgesteld. Het beleidskader is een document waar bestaande zaken en nieuwe voornemens op het gebied van kunst – cultuur en erfgoed staan.

De gemeente Beesel is rijk aan kunst, cultuur en erfgoed. Veel mensen zijn creatief, beoefenen amateurkunst, organiseren evenementen of zijn actief in het culturele veld: Beesel bruist! Veel wordt mogelijk gemaakt door de organisatiekracht van inwoners, verenigingen en organisaties in onze gemeenschap. Zij maken kunst, cultuur en houden erfgoed levend. Dit is #gewoonsamen We willen als gemeente ook benaderbaar en transparant zijn. Door heeft het nieuwe beleidskader Kunst – cultuur en Erfgoed een nieuwe vorm: de digital story. Kunst – cultuur en erfgoedbeleid in de gemeente Beesel vindt je vanaf vandaag niet meer op papier, maar op: cultuurinbeesel.nl

Hier vind je via de cultuurkaart niet alleen alles op het gebied van kunst – cultuur en erfgoed, maar kan iedereen ook de uitvoering van het beleid volgen via de tijdlijn. Hiermee willen we als gemeente Beesel meer inzetten op beleidsparticipatie en delen wat onze gemeente zo rijk maakt, aan kunst – cultuur en erfgoed.

Tummers advertentie