Nog steeds onduidelijkheden over aangereden man op A73

112 Belfeld Featured Tegelen

Tegelen – Op de A73 is woensdagavond een 21-jarige man gewond geraakt na een aanrijding op de snelweg. Wat er zich precies heeft voorgevallen is de dag na de aanrijding nog steeds onduidelijk. Volgens een getuige zou een man met korte broek zijn aangereden door twee voertuigen, onduidelijk wat de man daar deed. Het 21-jarige slachtoffer uit Venray raakte ernstig gewond en ligt nog altijd op de intensive care van het ziekenhuis in Nijmegen.

Als gevolg van het incident was de A73 richting Nijmegen woensdagavond uren afgesloten. Niet alleen moest er een traumahelikopter op het wegdek landen, ook werd er ter plekke uitgebreid onderzoek verricht door de politie. Rond 22:00 uur ging de weg weer open.

Tummers advertentie

Geef een antwoord