Agressieve mannen met bivakmutsen overvallen zonnestudio

112 Roermond

Roermond – Twee mannen met bivakmutsen hebben dinsdagavond een zonnestudio aan het Wilhelminaplein overvallen.

Het tweetal drong rond 21.15 uur de zaak binnen en gedroeg zich agressief. Ze sloegen op de balie en bedreigden een medewerkster. De twee vluchtten zonder buit te voet in de richting van de Wilhelminasingel. Er raakte niemand gewond. Het betrof twee blanke mannen die Nederlands spraken met een buitenlands accent. Een van de twee droeg een lange zwarte trui en een zwarte broek met onder aan de linker broekspijp en boven aan de rechter broekspijp een witte tekst. Hij droeg zwarte schoenen met witte zolen. De tweede man had een donkerkleurige broek en een wit T-shirt aan met een logo aan de achterkant bij de nek. Het tweetal is nog voortvluchtig. De politie is een onderzoek gestart en vraagt getuigen om zich te melden. Dat kan via 0900-8844 of geheel anoniem via M. 0800-7000.

Tummers advertentie