Vroege vogels laten gewonde man met gebroken enkel liggen na aanrijding

112 Featured Swalmen

Swalmen – Twee jongemannen zijn donderdagochtend vroeg op de vlucht geslagen nadat zij een man op een fiets hadden aangereden. Dat gebeurde rond kwart voor vijf in de ochtend op de Rijksweg in Swalmen ter hoogte van de fysiotherapie. Ondanks dat de man op de grond viel, en van de scooter wat onderdelen afbraken, reed de bestuurder zonder zich te bekommeren over de man er vandoor richting Roermond.

Een man die zijn hond aan het uitlaten was zag de man liggen en heeft hulp geboden aan de gewonde man. Volgens bekende van het slachtoffer kwam hij er vanaf met een gebroken enkel en schrammen op zijn arm, knie en bovenbeen. De vakantie die in het vooruitzicht stond gaat niet door, de man wordt vrijdag geopereerd.

Tummers advertentie

Geef een antwoord