Zwangere vrouw gewond na ongeval op A73 bij Swalmen

112 Featured Swalmen

Swalmen – Zaterdag is aan het eind van de middag een zwangere vrouw gewond geraakt die als bijrijder in de auto zat die door een Duitse medeweggebruiker van de weg werd geduwd. Dat gebeurde in de rijrichting van Roermond vlak na de Swalmertunnel. De slachtoffers laten weten aan Ruiver.nl dat zij een Duitse auto in wilde halen, die dat klaarblijkelijk niet door had en hen richting de vangrail duwde. Om een aanrijding met de Duitse te voorkomen gebruikte de bestuurder de handrem, waardoor de auto begon te tollen en tegen de vangrail tot stil stand kwam. De Duitser is doorgereden, andere automobilisten die het zagen gebeuren zijn gestopt om te helpen.

Vanwege de hulpverlening werd een rijstrook afgesloten. De vrouw werd naar het ziekenhuis gebracht voor verdere behandeling. Ze laat aan ons weten dat het met de ongeboren baby prima gaat.

Foto: David Dunnaway
Tummers advertentie