Jongetje (16) uit Blericks zwembad gehaald, overlijdt in ziekenhuis

112 Blerick Featured

Blerick – De hulpdiensten zijn maandagmiddag massaal uitgerukt naar het buitenzwembad in Blerick vanwege 16-jarige jongetje dat levenloos in het water dreef. Brandweer, politie, ambulance en traumahelikopter rukte uit naar het zwembad om hulp te verlenen, door het personeel werd al begonnen met reanimeren in afwachting van de hulpdiensten. Het slachtoffer werd met spoed overgebracht naar het ziekenhuis in Nijmegen, maar medische hulp mocht helaas niet meer baten.

De politie onderzoekt hoe het incident plaats heeft kunnen vinden. Het gaat volgens de politie om een 16-jarige jongen, woonachtig in venlo. Volgens nog onbevestigde berichten zou het gaan om een Syrische jongen die meermaals gewaarschuwd was door badmeesters om niet het diepe bad in te gaan.

Het was vanmiddag vanwege het zonnige weer druk in het zwembad. Ook alle andere gasten verlieten na het incident het water. De organisatie heeft besloten het zwembad voortijdig te sluiten.

Tummers advertentie