Nu hier
Home > Nieuws > 112 > 28-jarige man opgepakt door Duitse politie na crash

28-jarige man opgepakt door Duitse politie na crash

Kaldenkirchen (D) – Een automobilist is in de nacht van woensdag op donderdag op de vlucht geslagen voor de Duitse politie bij Kaldenkirchen. Agenten wilde de auto controleren, maar ging er vervolgens met hoge snelheid van door. Op weg richting de grens bij Tegelen ging het mis. De bestuurder nam de bocht op de Steyler straße te hard en verloor de macht over het stuur kwijt, en kwam op z’n zijkant tot stilstand.

De bestuurder, een 28-jarige man is met lichte verwondingen aangehouden door de politie in de omgeving dankzij speurhonden. Waarom hij uit handen van de politie wilt blijven is niet bekend gemaakt, de Duitse politie heeft het voertuig in beslag genomen en gaat de inhoud verder onderzoeken.

Foto’s: David Dunnaway

Tummers advertentie

Top