Appen met de gemeente

Featured Gem. Beesel

Reuver – Gemeente Beesel is nu ook via de populaire berichtendienst WhatsApp bereikbaar. Inwoners en ondernemers die een vraag willen stellen aan de gemeente kunnen in het vervolg ook contact opnemen via het WhatsApp-nummer 06-41312193. Naast WhatsApp is de gemeente ook bereikbaar per e-mail, post, sociale media als Twitter en Facebook, telefoon en (op afspraak) bij de klantenbalie.

Burgemeester Dassen portefeuillehouder van dienstverlening en communicatie: “We willen inwoners en ondernemers zo makkelijk en snel mogelijk van dienst zijn. Door gebruik te maken van WhatsApp spelen we in op de behoefte van inwoners om op een laagdrempelige manier online contact ons te hebben. De kracht van WhatsApp is, dat het een snel middel is. Iemand die de gemeente appt verwacht spoedig een reactie. Daar gaan we dan ook voor zorgen.

Inwoners en ondernemers kunnen wanneer het ze uitkomt een WhatsApp-bericht sturen. Met een foto of video kunnen ze bovendien hun vraag verduidelijken. De gemeente beantwoordt vragen die binnenkomen via WhatsApp tijdens de reguliere openingstijden.

Tummers advertentie

Geef een antwoord