Man dood geschoten op straat in Blerick

112 Belfeld Featured

Blerick – In de nacht van maandag op dinsdag is op de Klingerbergsingel een man dood geschoten. Even na drie uur kregen de hulpdiensten melding van het incident, ondanks de inzet van de hulpdiensten overleed het slachtoffer ter plaatse aan zijn verwondingen. Geëmotioneerde familieleden en vrienden van het slachtoffer verzamelde zich bij het incident, de politie stuurde verschillende personen wegsturen omdat zij binnen de afzettingen kwamen. De omgeving van de plaats delict werd vannacht afgezet.

Door medewerkers van de Forensische Opsporing is er een technisch onderzoek gestart. Inmiddels is de straat weer open. Veel mensen uit de Turkse gemeenschap zijn ter plekke bij elkaar gekomen om elkaar de condoleren. Getuigen laten tegenover L1 weten dat het slachtoffer door een eerste schot is gevloerd en dat er daarna van dichtbij nog meerdere malen op hem is geschoten. De schutter is na het incident in een auto gestapt en gevlucht. Het zou gaan om een lichtgekleurd autootje.

Tummers advertentie

Geef een antwoord