Meer feest op Beeselse kermis

Beesel Events Featured

Beesel – Al jaren zien wij het gebeuren, de kermis in beesel wordt kleiner en kleiner. Attracties verdwijnen, kroegen worden leger, complete families die normaal op de zondag massaal de kermis bezoeken blijven thuis.

Jaren spookte dit door de hoofden van een aantal jongeren en ouderen. Er werd hier en daar eens geroepen: ‘hie motte veur echt us get aan doon!’. Gekscherend kwam dit ook dit jaar weer terug, waarbij 2 personen elkaar in de kroeg de hand schudden en zeiden: ‘dit joar goan veur det echt regelen’.

Allereerst werd er om hulp gevraagd bij de oudere generatie, de mensen die wel een succesvolle kermis hadden meegemaakt. Informatie werd opgehaald en een projectteam van enthousiaste vrijwilligers (jong en oud) werd opgetrommeld. Vol goede moed werd er vergaderd en de ideeën vlogen om de oren. Wat hadden wij nog nodig? Een enthousiaste kastelein die volledig achter onze ideeën staat en ons op alle fronten wil ondersteunen. Ook daar hadden wij al iemand voor in gedachten.

Een programma voor jong en oud werd gemaakt, een plan werd geschreven, een tent werd geregeld, licht en geluid werd gehuurd en langzaam kreeg het project vorm. Met deze groep enthousiaste vrijwilligers wilden wij de kermis weer tot leven brengen.

Of wij trots zullen worden, dat hangt van jullie af. Wij hebben ons stinkende best gedaan om deze kermis in te richten naar iedereen zijn wens. De rest ligt in handen van jullie. Wij nodigen jullie dan ook van harte uit op 25 augustus tot 28 augustus in de feesttent gelegen tussen de Cafe de Troubadour en de ‘Aaij Mert’. Laten wij er met z’n allen de beste kermis sinds jaren van maken!

 

 Foto’s zijn terug te kijken door op de afbeelding te klikken/drukken.

 

Tummers advertentie