Opnames met Paul van Loon’s Griezelbus in Beesels bos

Beesel Venlo

Beesel – Voor de opnames van een commercial voor het Limburgs Museum was dinsdagavond 22 augustus de enige echte Griezelbus uit de gelijknamige boeken van Paul van Loon aanwezig op de Walsberg in Beesel. Aanleiding voor de opnames van de commercial is een tentoonstelling over de kinderboeken van Paul van Loon, die vanaf 23 september te zien is in het Limburgs Museum.

Videoproductiebedrijf Bonte Was produceert de commercial voor het Limburgs Museum en haalde speciaal voor de opnames de originele Griezelbus vanuit Rotterdam naar de Walsberg in Beesel. Met veel rook, vuur en special effects werd in het donkere bos de commercial opgenomen.

Over de tentoonstelling
De spannende tentoonstelling over de kinderboeken van Paul van Loon geeft je een kijkje in het hoofd van de populaire schrijver. Daar huist een fantasiewereld die Paul zelf zijn ‘Andere Werkelijkheid’ noemt. En die zit vol griezelige humor, oftewel ‘grumor’. De tentoonstelling laat alle bekende figuren uit Pauls boeken zien. Zo bezoek je bij volle maan de kamer van Dolfje Weerwolfje, ontmoet je Foeksia in het Heksenbos, en tref je Meester Kikker bij de sloot. Hoogtepunt: ook hier is de échte Griezelbus, inclusief chauffeur aanwezig. De tentoonstelling is van 23 september 2017 t/m 21 mei 2018 te zien in het Limburgs Museum in Venlo.

Tummers advertentie

Geef een antwoord