Feesttent met Beeselse kermis dik succes

Beesel Events Featured

Beesel – De proef met een feesttent in Beesel overtreft alle verwachtingen, aldus de organisatie. De Beeselse kermis is al jaren een saai gebeuren volgens velen. Weinig animo, enkel bij goed weer in het weekend wil er nog wel eens wat mensen de kermis willen bezoeken. Dat moest afgelopen zijn dachten een aantal Beeselnaren, tijd voor een echte publiekstrekker. In veel dorpen in de regio is het een traditie, kermis, muziek, drank en gezelligheid.

De Beeselnaren regelde in samenwerking met de café de Troubadour een tent, bar, licht en geluid en boekte leuke artiesten, om vervolgens duimpjes te draaien om te zien wat er op af komt. Alle vier de dagen werd drukker bezocht dan de organisatie verwacht had. Tijdens en na de kermis kregen ze ook positieve feedback van bezoekers uit het dorp en daarbuiten. Als het aan hun ligt staat er volgend jaar wederom een tent. Als het aan hen ligt is de kermis in Beesel vanaf dit jaar weer ieder jaar een groot feest.

Tummers advertentie

1 thought on “Feesttent met Beeselse kermis dik succes

Geef een antwoord